Hotell Nova i Karlstad är öppet året runt!

Hotell Nova är inte det enda som är öppet året runt. Tvärtom! Nu för tiden är det en självklarhet inom servicebranschen att alltid vara i tjänst.

Däremot är den ständiga tillgängligheten nödvändigt men inte tillräckligt för att våra gäster ska trivas hos oss. Vår ambition är att skapa en miljö där våra kunders behov, såväl vanliga som speciella, ska bemötas. Ärligt talat är det lättare att prata om det än genomföra eftersom man får träffa många olika personligheter med annorlunda förväntningar.

Enligt vår erfarenhet har vi samlat de tre vanligaste faktorerna som kan påverka välbefinnandet när man tillbringar sin tid på ett hotell.

Lokalisering av hotellet

Det här är en yttre faktor som hotellet inte kan påverka men oavsett var byggnaden befinner sig brukar någon nackdel dyka upp bland fördelarna eftersom människor har olika prioriteringar gällande vilket område de gärna vill vara i. Hotell Nova är beläget i stadsdelen Våxnäs, som ligger ca 2 km från Karlstads centrum och nära E18 vid Trafikplats Våxnäsmotet.

Hotell Nova ingång
 • Vårt hotell ligger inte i stadskärnan men det är lätt att ta sig till med bil, buss eller taxi.
 • Däremot ligger huset nära E18 vilket gör att är det mycket enkelt att nå hotellet från motorvägen.
 • En stor fördel är att vi har många fria parkeringar.

Trevlig personal – bra bemötande

Hotell Nova i Karlstad är ett familjeföretag och tillhör inte någon hotellkedja. Vi, ägarna, som har mångårig erfarenhet av hotellbranschen, har inte bara ledaruppgifter utan vi befinner oss på hotellet varje dag för att vägleda personalen i det dagliga arbetet och för att se till att gästerna trivs under hela sin vistelse.

Trevlig personal - bra bemötande
 • Gästerna har genuin kontakt med styrelsen.
 • Hotellet har en engagerad personal.
 • Problemhanteringen sker lokalt.
 • Vi arbetar ständigt för kundens belåtenhet.

Fräscha, rena och hemtrevliga rum

Hotell Nova är öppet från november 2017. Innan portarna slogs upp genomförde vi en totalrenovering i alla lokaler. På markplanet ligger den rymliga receptionen, lobbyn och matsalen. Hotellrummen har omsorgsfullt blivit inredda i harmoniska färger. Vår långsiktiga ambition är att hålla hotellet rent och fräscht varje dag.

Hotell Nova rum mörkrött
 • 90 cm breda sängar
 • Garderob
 • Sittgrupp med fåtölj
 • Mörkläggningsgardin
 • Arbetsplats
 • Platt-tv med satellit-kanaler
 • Gratis Wi-fi
 • Trägolv
 • Modernt badrum med dusch eller badkar
 • Rökfritt
 • Djurfritt

Tänker du resa till Karlstad? Vill du vistas på ett trevligt hotell? Tveka inte att välja Hotell Nova i Karlstad!